fredag 19. oktober 2012

Før kampen - Hareid




Da er det klar for årets siste seriekamp. Litt ekstra spesielt er det at dette blir våres siste 3 divisjons kamp på i hvert fall 1 år. Måtte det bli mange fler....


Det ble en finfin 6-0 seier mot Surnadal sist helg da årets siste seriekamp på siffen ble avviklet. Det ble som vi håpet på. Vi vann klart samtidig som vi holdt nullen. Selvsagt kunne vi skåret enda flere mål, men vi er langt i fra misfornøyd med det flotte resultatet. Spesielt deilig var det å avslutte kampene på hjemmebane på en god måte. Dette tror jeg de fleste som var på kamp kan skrive under på at det ble.

Nå er det klart for årets siste seriekamp og denne går altså på Hareid. Som nevnt ovenfor er dette våres siste kamp i 3 divisjon for denne gang. Det har vært en helt fantastisk sesong som vi også håper å avslutte på en god måte.

Hareid har ikke hatt noe enkel sesong. De var som nyopprykket tippet en tøff sesong i møte. Den ble vel noe tøffere enn både de og andre hadde regnet med! Det startet jo helt strålende med 5-3 seier mot et Stranda lag som på vårsesongen gjorde det meget sterkt. Etter denne har det bare gått en vei.. Dette ble i lag med 4-3 seieren over Larsnes/Gursken deres eneste seiere for sesong. Ellers har det blitt 4 uavgjorte og hele 19 tap! Dette resulterer i 10 fattige poeng og en målforskjell som viser -58.

Mye variasjon i spillerstallen deres har vært en avgjørende faktor for at det har gått som det har gått. Uten å ha den store kunnskapen om laget så tror jeg neppe det har stilt samme start 11er i mange kamper denne sesongen. Kontinuitet er selvsagt viktig for at en skal oppnå gode resultat og her har vel Hareid hatt et lite problem.  Foran morgen dagens kamp har det tydeligvis tatt seg opp å det ryktes om stort oppmøte til trening i uken som har vært. Det er nok en del som er ivrig på å avslutte en heller laber sesong på en positiv måte.

Sist vi møtte Hareid vann vi 4-1. Kenneth ble den store tyngden på vektskålen med sitt hattrick. Hareid var lenge med i kampen på siffen og vi måtte vente helt til det 76 minutt før kampen ble avgjort ved at Kjevik gjorde 3-1. Hareid framsto på positivt måte i denne kampen. De sto høyt i banen og gjorde det få lag har gjort på siffen denne sesongen. De var med i kampen så lenge kreftene holdt, men utover viste klasseforskjellen seg på lagene. Likevel tror jeg nok Hareid var godt fornøyd med kampen. 

For våres del er alt som normalt. Svein Egil har vært småsyk denne uken, men er nok klart til kamp i morgen. Utenom han er det svært lite fravær å melde om. Per Espen er som sagt før ute for resten av sesongen med en skulderskade. Det er altså en solid tropp som reiser til Hareid i morgen for å hente hjem 3 poeng!

Selvsagt går vi for alle poengene i morgen. Det skulle bare mangle når vi ligger på topp og de på bunn, men jeg har likevel lite tro på at det blir noe walkover. Hareid viste sist at de på ingen måte er noe lag enn bare kan valse over. Som i alle andre kamper må det stor innsats til, denne intet unntak. Det meldes om noen forandringer i start 11eren fra sist kamp mot Surnadal. Hvilken forandringer dette er vites ikke. Men uansett er start 11eren våres knallsterk og meget motivert til kamp! Det blir tross alt en stund til neste gang det skal kjempes om poeng i serien.

Kampen starter klokken 16.00 og etter det jeg vet spilles den på deres kunstgressbane. Ta den korte turen over til Hareid for å heie gutta fram til seier i årets siste seriekamp!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar