mandag 22. oktober 2012

Seier i årets siste. Oppdatert!!

Svein-Arve avsluttet sesongen på en særs god måte og gjorde 2 mål mot Hareid.

Med noe forsinkelse er endelig referatet fra kampen ute. Denne gang noe minsket i forhold til før, men et referat er det i hvert fall.

Andreas
Jan Ove    Svein Egil         Jimmy     Jørgen
Oddvar           Nicolai
Sondre           Svein-Arve(c)         Peter
Kenneth

Innbyttere: Preben, Øyvind, Even, Kristian, Johan, Stian

Siste kampen for året ble altså spilt på Hareid stadion. Det kunne vel strengt talt ikke vært noe mindre å spille for. Vi var seriemestere og Hareid var nedrykksklare. Det var med andre ord en kamp der begge lag kunne spille med lave skuldre og lite press.

Det ble som forventet gjort noen forandringer fra kampen mot Surnadal. En tre-fire stykk uten at laget ble noe svakere av den grunn. Jeg har nevnt det som en stor og viktig faktor i hele år og jeg nevner det nok engang. Vi har den definitivt beste troppen i denne avdelingen og det har vi fått godt utbytte av hele sesongen. I lag med lite skader har gjort at dette har vært en sesong der Slinning til tider har hatt luksusproblem på flere posisjoner. Dette er vel akkurat det en trener kunne tenke seg. Meen tilbake til selve kampen.

Vi startet friskt og det tok ikke mer en knappe 5 minutters spill før Kenneth hadde puttet sitt 29 mål for sesongen. Målet kom for øvrig etter meget godt spill! Vi fortsetter å dure på og spiller til tider meget god angreps fotball. Spesielt Hareid sin venstreback fikk kjørt seg noe voldsomt innledningsvis. Jeg sa vel tidlig at venstre backen måtte komme til og forlate banen med enten krampe eller annet før 60 minutter. Det tok ikke mer en 45… Grunnen til dette var at han gang på gang måtte finne seg i å løpe etter et stykk Sondre Kjølsøy med propell i rompa. På motsatt side fikk også høyre backen deres kjørt seg med en Peter som virket svært bestemt på å avslutte sesongen på en god måte!

8 minutter etter 1-0 er ledelsen doblet. Svein-Arve kommer til skuddposisjon på ca. 16 meter og via en Hareid spiller går ballen utagbart i høyre hjørne for keeper. Istedenfor å øke ledelsen ytterligere stod dette resultatet seg til pause. Det skal sies at denne ledelsen både kunne ha vært 2 og 3 mål større. Hareid hadde vel knapt nok en halvsjansen de første 45.

Etter pause sjokkerer Hareid oss litt. De kommer ut i 100 og får betaling for dette. Først kommer de til en mega sjanse, men Andreas avverger på en mesterlig måte før samme mann ikke kan gjøre noe som helst. Fra og ikke skape noe som helst på en hel omgang skaper altså Hareid to gigantiske sjanser i starten av andre omgang. Uttelling får de altså de deres ving putter 2-1 bak en sjanseløs Andreas i buret.

Heldigvis lar vi ikke Hareid komme noe mer inn i kampen og etter 55 minutters spill er det 3-1 til oss. Nok engang er det Kenneth som er siste mann på ballen. Hannes 30 for året! Det er rett og slett meget imponerende! Bare Sunndals Torske med 33 kommer foran han på tabellen.  Typisk var det at nevnte Torske puttet 4 mot Herd i sisteserierunde og gjør at han blir toppskårer i avd. 9.

5 minutter senere blir kampen avgjort. Et innlegg fra venstre blir strålende puttet i nettet av en Hareid spiller.  Synd at det var en Hareid spiller for både løpet på første stolpe og avslutning var av høy klasse. Nå er Hareid begynt og bli sluttkjørt. Vi får til en del gode angrep, men istedenfor å øke ytterligere så er det faktisk de som skårer. De får straffespark og det ekspederes sikkert i høyre hjørne bak en sjanseløs Andreas.

Etter skåringen er det bare et lag på banen. Vi ruller opp angrep på angrep og det er slettes ikke ufortjent at Svein-Arve gjør både 5 og 6 i det 80 og 83 minutt.  Utover i omgangen skaper vi flere store, men 6-2 står seg. Dermed vinner vi 6-2 i årets siste seriekamp.

Det har vært en formidabel høstsesong med 12 seiere og 1 uavgjort! Mer om sesongen kommer etter hvert da jeg skal lage en oppsummering av året som har gått.