torsdag 23. februar 2012

Tap 2-0 mot Herd..

Under til tider meget vanskelige spilleforhold, var det Herd som i gårsdagens kamp, vann 2-0. Pga sosialkveld med guttene, har det altså ikke blitt noe referat fra kampen før nå!

Stian

Så langt har vi møtt motstandere som ligger i divisjonen over oss. Både AaFK2 og MFK2 stilte nok med noe yngre mannskap enn hva de kommer til å gjøre, når seriespillet starter i april, men 2 divisjon er uansett deres arena. I går var det altså første kamp mot et lag som vi skal kjempe om poeng mot, når serien kommer i gang. Herd har så vidt jeg har fått med meg spilt 2 treningskamp så langt. Seier 2-1 mot Gursken og 2-2 mot Træff. Men over til selve kampen!

Kampen ble bokstavelig talt blåst i gang klokken 17. Å si at kampen ikke ble preget av den sterke vinden er å lyve. Til tross for sterk motvind i favør oss i første omgang, var Herd det klart beste laget. De er som jeg har fått inntrykk av før, et spillende lag med mange gode spillere. Første sjansen i kampen er våres. Et frispark fra Svein-Arve går rett i tverrligger og ut. Den friske vinden hadde nok sitt å si for at skuddet ble av den farlige sorten. Herd sin keeper var hvert fall tidlig frampå med å rope ”UT”, men der tok han altså feil. Heldigvis for han var marginen på hans og Herd sin side.

Herd tok videre tak i kampen, men sjanser skapte de derimot ikke før 1-0 å deres første skudd på mål, var et faktum. Herd spiller ut på høyre kanten, til lillebror av tidligere SIF spiller Kenneth Diallo. Han avanserer et par meter med ballen, før han slår ut på 18 metere der en Herd spiller kommer stormene fra midtbanen. Han tar en touch, før han knaller ballen rett i noten via en SIF spiller. Retningsforandringen gjorde jobben vanskelig for Terje som måtte konstatere at den første skåringen i kampen, var i hans mål.

Terje

Herd forsetter å spille, mens vi sliter med å få i gang pasningsspillet våres. Upresise pasninger og lavt balltempo gjør at Herd får en enkel jobb med å forsvarer seg. Til tross for dette er det vi som kommer til neste mulighet. Kenneth blir fint slått igjennom å kommer alene, men litt skrått på Herd keeperen. I det ballen er på vei forbi, og i mål, får sisteskansen ut en lang tå og frarøver Kenneth målsus! Ikke lenge etter dette kommer derimot 2-0. Igjen ved et skudd utenfor 16 meteren. Herd spilleren får avansere for langt uten å møte press. Han fyrer av og ballen får en rar utgang og sniker seg forbi Terje. Ikke direkte ufortjent ut i fra spill, men ut i fra sjanser var 2-0 hvert fall et for mye.  2-0 står seg til pause i en meget forblåst og vanskelig omgang for begge lag.

2 omgang er bedre fra våres side. Vi er mer aggressive og får mer tempo på ball. Vi angriper med flere folk og får fram noen halvsjanser. Herd forsetter som i første å trille, men de skaper ikke det helt store, men noen anløp har de. Et Herd innlegg blir tatt av vinden og går mot lengste, men Terje varter opp med en fin redning og bokser ballen til corner. Corneren blir det ingen ting av.

Denne omgangen var det Herd som spilte med medvind, men det var som i første omgang, laget med motvind som taklet forholdene best. Av sjanser i andre omgang har vi noen få, mens Herd har hvert fall en som jeg kommer på. En fin enkeltmanns prestasjon ute på høyre kanten ender med skudd over, etter at Herd spilleren tok seg forbi 2-3 SIF spillere. Ikke de helt store å melde om de siste 45, og dermed endte det med 2-0 seier til de blåkledde.

Herd er et godt lag som definitivt kommer til å kjempe i toppen. Det har som nevnt før, mange gode spillere og er et lag som kommer til å springe/spille mange lag i senk. Å skulle komme med noe konklusjon av lagene etter kampen i går er ikke enkelt, for forholdene hadde absolutt sitt å si for mye slurv. Herd var uansett det beste laget og vann til slutt fortjent. Les hva Herd mente om kampen på deres hjemmesider, Herd sine hjemmesider

Neste kamp for våres del kommer allerede kommende tirsdag. Da er stordal motstander på siffen. Denne kampen var ikke oppført i kalendere, men har blitt booket med en senere anledning. Kampen begynner klokken 20 og da håper vi på litt bedre vær!

Før kampen:
I morgen er  det dags for nok en treningskamp, og det er divisjonskollega Herd som er motstander på siffen.
Herd spilte som oss treningskamp i Molde forrige veke. Denne endte med 2-2, og uavgjort mot Træff. Træff var forøvrig laget som puttet alle 4 målene denne kampen!! Herd er som de fleste vet laget som måtte ta den tunge turen ned fra 2 divisjon. Jeg regner med at laget er ekstra motivert for å ha 3 divisjon som arena, kortest mulig. Herd blir nok en tøff motstander i år så kampen i morgen blir en fin test for å se både hvordan de, og selvfølgelig vi ligger ann i forberedelsene opp mot en ny sesong! Troppen blir noe likt de siste kampene, med unntak av juniorene (eks Terje) som skal spille jnr kvalikk på søndag. Ellers er Joakim, Henrik, Per Espen borte av forskjellige årsaker.

Kampen går på "siffen" og kampstart er satt til 17.00. Vell møtt!