fredag 17. februar 2012

Uavgjort i Molde.

Årets tredje treningskamp endte med 1-1 og uavgjort mot MFK2. Les mer om kampen her...

(Alle spilte minimum 45 minutter hver)

Som forventet var det et ungt MFK2 lag som var motstander på Rival sin kunstgressbane i dag. Til tross for en lav snitt alder, var det et lag med mye fotball i seg. At de sprang mye og var godt defensivt organisert var ikke noe stort sjokk, men at de va så pass ballsikker, kom litt overaskende på. Første omgang var rett og slett en svak forestilling fra våres side. Lavt balltempo, dårlig bevegelse og lite engasjement var gjennomgangsmelodien de første 45 minuttene. Sjeldent har et SIF lag skapt så lite på en hel omgang fotball. 1 halv sjanse ble produsert i første omgang. MFK2 derimot hadde bra tempo på ball, løp mye og hadde mye bevegelser, og ikke minst samsvarende bevegelser. 1-0 kommer tidlig. Hvor tidlig er jeg usikker på. De kommer rundt på høyre siden og får slått 45 grader ut til en MFK2 spiller som utagbart setter ballen til høyre for en sjanseløs Terje, som nok har sikten for skuddet godt dekket. MFK2 har mye ball, men skaper ikke de helt store sjansene. De har noen kontringer og gjennomløpninger som er små skumle, men vi har for det mest ok kontroll. 1-0 står seg til pause og vi bør glad for at det bare ble med det, skal vi se det ut i fra egen prestasjon, spesielt offensivt. Og da snakker jeg ikke bare om de offensive spillerne, men hele laget.

2 omgang er knapt nok kommet i gang før Kenneth mottar ballen i bakrom. Det ebber ut i ingen ting, men det var tydelig at pausepraten til Slinning satt sine spor. Innledende får vi til litt spill, noe vi også fikk til i første, men forskjell fra da er at ballen går i lengderetning, og ikke bare en pasning fram og en tilbake. MFK2 har også denne omgangen en del ball, men skaper ikke all verden. Derimot får vi en giga sjanse med Kenneth som setter ballen millimetere utenfor stolpen, etter godt innlegg fra Joakim på høyre kant. MFK2 har også en sjanse der Terje redder mesterlig etter heading fra corner. Halvveis ut i omgangen blir det endelig nettsus bak MFK2 keeperen. Svein Egil sender en fin ball i bakrommet til Sondre. Han drar av to spillere før han banken ballen opp i nettaket fra litt skrå vinkel. Solid avslutning av SIF´s svar på C.Ronaldo. Resten av omgangen er preget av mye ball trilling og smått med sjanser. Begge lag får noen overganger, men altså ingen uttelling. Dermed ender kampen 1-1.

Sondre utlignet på vakkert vis.

De første 3 treningskampene for året har altså endt med 1 tap (Træff), 1 seier(AaFK2) og 1 uavgjort (MFK2). I alle kampene har spillet variert fra bra til langt under pari. Det står fortsatt februar på kalenderen og det er mye tid til å få maskineriet skikkelig i gang. Det er tross alt når serien begynner vi virkelig skal vær på topp, selv om det ikke skader å gjøre gode prestasjoner i treningskampene heller. Mange nye spillere og en del tunge ben kan ha noe å si for de variable prestasjonene, uten at det skal være noe unnskyldning.

Neste kamp kommer allerede neste helg og da er divisjons kollega Herd motstander på siffen. Herd var selv i Molde i dag og spilte kamp. Det endte med 2-2 mot Træff. Det blir uansett spennende å møte Herd for å se hvordan de ligger an. Kampen går fredagen 24.02. Se til høyre i margen for tidspunkt.

Oppdatering:
1-0 11min  - MFK2
1-0 Pause. Gummi er veldig skuffet. Håper på en bedre andre omgang
1-1 Sondre (rooonaldo) 75 min.
SLUTT

Før kampen:
Nok en gang går turen til Molde for å spille årets tredje treningskamp. Forrige gang var det Træff, mens nå er det Molde2 som står på motsatt banehalvdel. Sist tur til Molde endte med 4-0 tap så vi håper på at morgendagen bringer et bedre resultat. Siden AaFK2 kampen har vi trent godt og vi stiller godt forberedt til å møte Moldes nestbeste gutter. Hva MFK2 stiller med i morgen er vanskelig å spå, men vi håper at de kommer med noen kanoner. Hvem vet? Molde spilte forøverig 0-0 mot Sogndal i kveld, og kanskje stiller andrelaget med spillere som i kveld satt på benken. Til denne kampen er Svein-Arve, Jørgen, Per Espen, John Martin, Trond, Henrik og Sindre utilgjengelige av ulike grunner. Ellers er troppen solid og ser slik ut: