fredag 2. mars 2012

Uavgjort i årets andre treningskamp mot Træff.

Under flotte forhold på siffen endte altså det andre oppgjøret mot Træff denne sesongen, uavgjort.

Jesper

Træff var innledningsvis det beste laget og kom til noen farligheter tidlig. Træff viste i fjor fram at de er kontringssterke, noe de sikkert også vil få godt bruk for på en tøff 2 divisjons arena. Etter en corner fra Kristian kontret Træff med mange spillere og bare en strålende redning fra Henrik gjorde at det fortsatt stod 0-0 da knappe 10 minutter var spilt. Noen minutter senere er Træff frampå igjen, men denne gang går ballen bak Henrik og i mål. Dessverre for Træff var målskåreren i en klar offside, og ble dermed korrekt avblåst.

Træff har en del ball den første halvtimen av kampen og skaper et par halvsjanser. Deriblant noen halvfete, men en god linjedommer er frempå og vinker korrekt med flagget opptil flere ganger. Hva så med oss. Vi får ikke helt etablert noe spill da vi er for upresise med ball. Vi truer lite i lengderetning og gjør det enkelt for Træff å forsvare seg. Når vi endelig kommer med en forløsende bakromspasning i regi Jan Ove, springer Peter i fra hele bunten og setter iskaldt inn 1-0 bak Træff sin sisteskanse. Fortjent eller ei, ledelse til hjemmelaget var hvert fall et faktum etter ca. 30 minutter spilt.

Verken vi eller Træff skaper det helt store etter skåringen og dermed var pause resultatet 1-0. Pausen bydde på et gult kort! (Træff) og en pust i bakken for det 25 aktørene. Oddvar var som nevnt tilbake i god drakta og spilte de første 45 på sentral midtbane sammen med Kristian. Litt tunge ben til tross(sitat han selv), viste Oddvar at han blir en meget viktig spiller i årets sesong.

2 omgang starter vi best. Noen halvsjanser er å spore, men ingen uttelling. Vi får etablert noe mer spill enn de første 45, og tvinger Træff forsvaret til å springe litt mer med nesen mot eget mål. Derimot er det smått med sjanser. Kenneth får en halvfet etter 60 minutter, men setter den utenfor etter hardt press fra to Træff forsvarere.

2 omgang er en omgang preget av litt labert tempo å få sjanser. Begge lag er nok inne i en hard treningshverdag, og tunge ben må nok ta litt av skylden for at tempo ikke var større. De siste 15 minuttene jakter Træff utligning og lykkes til slutt med det. En lang crosser over på høyre siden ender i innlegg på bakerste, og en helt umarkert Træff spiller header ballen nydelig i lengste hjørnet. Jimmy står på strek og strekker seg så lang han er, men denne gang var dessverre krøllene for korte. Både han og resten av guttene måtte innse at Træff hadde utlignet. Ikke direkte ufortjent at resultatet nå var 1-1. Ikke mer en minuttet senere er de igjen gjennom. Heldigvis for oss er Træff spilleren uegoistisk og prøver på legg istedenfor skudd.

Ikke det store å trekke frem de siste 10, og dermed ender årets andre treningskamp mot Træff, 1-1.

Noe forbedring å spore hos oss. Træff var også denne gang noe skuffende og må nok heve spillet sitt for og skulle bite bedre i fra seg når serien starten. Træff er et kontringssterkt lag og vil skåre en del mål på denne måten utover. Jeg tror videre at de vil få det tøft i 2 div og vil som nyopprykkede slite på nederste del av tabellen( som de fleste nyopprykkede gjør). Men kanskje tar jeg feil! For M&R er det bra at et nytt lag er i 2 divisjon. Måtte de bite godt i fra seg.

Dette var for våres del treningskamp nummer 6 så langt. Allerede neste lørdag er det duket for ny, og da er det Larsnes/Gursken som er motstandere. Også denne kampen blir spilt på siffen. Mer om denne kommer når helgen nærmere seg. Noe bedre prestasjoner fra våres side denne gang, men fortsatt er det en del å hente. Det lover med andre ord godt!

Før kampen:
Sist oppgjør endte med 4-0 tap i Molde. Mer om den kampen kan du lese her. Som de fleste vet var Stordal på siffen tirsdag, og måtte reise der i fra med 6-4 i bagasjen. En noe rufsete kamp fra våres side, men en seier tar vi alltid med oss! Træff oppgjøret i morgen blir altså den andre treningskampen denne uken. Træff har siden sist kamp spilt 2 nye treningskamper mot henholdsvis Herd (2-2) og KBK (0-1). Troppen er enda litt usikker, men Svein-Arve skadet seg mot Stordal og blir ute et par uker med en blødning I leggen. Noe sjukdom er også ute å går, så et par usikre kort er det. Per Espen sliter fortsatt med en vond ankel og denne kampen kommer nok i tidligste laget for han. Joakim som har vert på treningsleir med Austevoll er kommet tilbake, og er nok klar for matchen i morgen. Diverse rykter sier også at midtbanegeneral Oddvar Aarsæther landet på Vigra i går, og muligens blir det noen minutter på han også? Spørs hvordan formen er til den kommende lov kjemperen. Som sagt kommer en mer fullstendig tropp i kveld.

Det er meldt oppholdsvær og temperatur på rundt 6 grader til i morgen, så det er ingen grunn til og ikke ta turen ut på siffen for å heie fram guttene!