fredag 3. februar 2012

Tap mot Træff...

Årets første skikkelig test ble idag spilt i Molde mot fjorårets divisjons kollega, Træff. Les mer om kampen her...

Til denne kampen ble det meldt en del forfall(les lenger nede) noe som gjorde at flere unggutter fikk muligheten til å prøve seg. Selve kampen var ikke det helt store. Lavt tempo preget store deler av de 90 minuttene. Naturlig nok når det er årets første treningskamp, for begge lag.  Spesielt må jeg si at jeg ble litt skuffet av Træff som stilte med sine beste menn 2x45 minutter. Kanskje litt rart å si at jeg ble skuffet av et lag som nettopp slo oss 4-0, men jeg ble heller mer positivt overasket over oss selv en Træff, til tross for tapet. Første omgang var en jevnspilt affære. De første 30 var likt fordelt i ballbesittelse, mens de siste 15 var våres. Innen de første 20 burde vi ha puttet to baller i nettet bak Træff keeperen, men ubeslutsomhet og et Træff ben forhindret baklengs. Derimot puttet Træff ut av ingen ting da vi ikke får klarert ballen skikkelig. Dårlig press var også en faktor i det første baklengsmålet.

I andre omgang startet Træff best og fikk også uttelling tidlig og 2-0. 3-0 kommer på en frisparkperle fra Træff´s Flemmen, mens 4-0 kommer som et resultat av at vi er på jakt etter en skåring. Kampen sett under ett så var Træff hakket bedre enn oss i 2 omgang, men divisjons forskjell var det ikke å spore. Til tross for dette burde vi også puttet ivertfall et i denne omgangen.

Denne kampen gjorde at mange unggutter fikk nyttig erfaring mot et bedre lag. Alle kom meget godt i fra det og beviste at de vil bite godt i fra seg i året som kommer. Vi har en bred og god stall, noe som kommer godt med, i en lang og hard sesong. Runar var skadet til denne kampen å var så snill at han oppdaterte litt underveis. Dette kan du se rett nedenfor her. Slinning valgte å bruke troppen godt å byttet mye underveis slik at alle skulle få lik spilletid. Viss noen skulle lese oppdateringene å stusse over tidlig trippelbytte. Han var altså ikke hissig pga dårlig spill :) Om en måneds tid kommer Træff til siffen for nok en treningskamp. Da skal det bli andre boller!

- STOR sjanse for Jesper!
- Træff med et lite overtak nå, men vi har også våre muligheter.
- Trippelbytte: Thomas, Jimmy og Vegard inn. John Martin, Øystein og Sondre ut.
- 1-0 til Træff.
- SIF med overtaket det siste kvarteret. 1-0 til pause.
- 2-0 til Træff.
- 3-0, flott frispark.
- Vart gjort noen bytter i pausen og siste bytter nå er Jesper og Kristian inn for Øystein og Kenneth.
- Tre nye bytter: Peter, Kenneth og Øystein inn.
- Store sjansen begge veier nå.
- 4-0, slutt.

Før kampen
I morgen, altså 4 februar skal SIF guttene til Molde for å møte det nyopprykkede Træff laget. Som de fleste vet, var det dette laget som i fjorårets sesong drog det lengste strået, å tok turen opp i 2 divisjon. Træff er nok ute etter og skulle bevise at det var de og ikke vi som nettopp fortjente dette. Derimot er vi meget revansjelystne selv, for og skulle bevise det motsatte. Til denne kampen mangler vi et par sentrale spillere, men årets stall er meget god, så til tross for dette stiller vi med en meget god tropp. Joakim, Nico og Henrik er borte til denne kampen pga skuleaktiviteter, mens Runar(rygg), Sindre(brukket arm), Per-Espen (rygg), Øyvind (strekk?), Stian(krykker?), Jørgen (ankel), Jan Ove,  Even, Thomas(sak om disse kommer etterhvert) og Svein-Arve er borte av forskjellige årsaker. Ellers ser troppen slik ut: