tirsdag 7. februar 2012

Kamp mot AaFK2 - Seier

Den andre treningskampen for året endte med seier. Les mer om kampen her...

3-1 var resultatet etter 90 spilte minutter. Første omgang er egentlig ikke så mye å skrive om. En meget svak omgang fra våres side. Null tempo både på ball og ben. Feilpasningen haglet og bevegelse var lik null. Det var rett og slett mye dårlig fra våres side. AaFK2 stilte som spådd med mange unge gutter til denne kampen, men til tross for lav alder (jnr/gutt) så opptrer de både med klokskap og ro, både uten og med ball. De la seg tidlig ned og hindret rom for oss, når vi hadde ballen. Jobbet knallhardt i alle ledd og gjorde jobben vanskelig for oss. Derimot skal det sies at vi ikke gjorde jobben spesielt vanskelig for dem, men å spille mot 11 gutter på riktig side av ballen, er ikke bare bare. AaFK2 brukte også ballen godt når de fikk den, de er et spillende lag som prøver å spille fotball langs bakken. Til tross for dette skapte de få sjangser. Likevel var det de som hadde nettsus først. Dessverre for de ble det avvinket for offside. Et frispark fra 18 meter gikk rett i SIF muren. Returen kom til samme mann, som dundret ballen utagbart ned i høgre hjørne bak Terje. Inne i 5 meteren stod derimot en AaFK2 spiller som måtte hoppe over ballen, for ikke og bli truffet. Han stod plassert i offside og dermed ble det riktig avblåst, og målet annulert. 0-0 var altså resultatet til pause.

2 omgang var bedre fra våres side, men der er forsatt en hel del og rette på. Heldigvis viser kalenderen bare februar. En faktor for at spillet ikke helt har satt seg heller? Uansett, de første 15min var litt som første omgang, men fra 30 og ut ble det bedring. Vi fikk mer fart på ballen,  utfordret mer i lengderetning og sørgert for at AaFK måtte springe mer mot eget mål. 1-0 kommer etter glimrende forarbeid av Kenneth på venstrekant. Etter litt klabb og babb setter Johan ballen utagbart bak AaFK2 sin keeper. Johan sin andre skåring i SIF drakt! Den første kom mot samme motstander i slutten av fjor året. Flere mål fra Johan vil definitivt komme.
Herr Stormyr fikk gleden av å sette inn 1-0.

2-0 er det Nicolai som sørger for. Han får med seg ballen inn i 16 meteren der han drar av en mann, før ballen går via en AaFK2 spiller, og i en høy bue ned i høgre hjørnet bak en sjangseløs AaFK2 keeper. Fra avspark går AaFK2 rett i angrep, og det er vel ikke spilt mer en minuttet etter 2-0 før unge Grytten setter inn 2-1, og dermed er det kamp igjen. Ivertfall for en liten stund. 3-1 og avgjørelsen, kommer 10 min før slutt. Kenneth er igjen arkitekten bak dette målet. Kjevik springer i fra en AaFK2 forsvarer, før han slår den klassiske 45 grader ut i feltet. Der er Sondre kommet inn fra sin høgre vingposisjon, og dundrer ballen opp i nettaket. Ikke mye som skjer de siste minuttene og dermed ebber kampen ut i 3-1 seier. Thomas Å, John Martin, Vegard, Øystein, Henrik, Sondre & Joakim fikk alle spilletid utover i kampen. Noen 45 minutter, mens litt mindre på andre.

Så.... En dårlig første omgang ble etterfulgt av en bedre andre omgang. Som jeg skrev lenger opp, er det forsatt mye "rusk i maskineriet". Derimot ingen grunn til å se mørkt på det. Spillet vil bli bedre, bena vil bli lettere og oljen vil smøre motorene i gang. Nå kommer en helg med kampfri, men fra og med neste helg vil oppgjør mot MFK2, Herd & Træff komme på perler som en snor (dato og tidspunkt ser dere til høgre i margen). Det er rett og slett mye god fotball å se fram til! Følg med!