søndag 5. mai 2013

ENDELIG KOM SEIEREN VI HAR VENTET PÅ. 3-2 BORTE MOT NESODDEN.

Kampen startet som vi ønsket, vi stormer rett i angrep fikk 3 conera på rappen, men klarte ikke skape noe speiselt utav dem, utover i omgangen tok nesodden over litt etter litt, fikk ett straffespark etter 17min, som Per Espen Thorsen reddet som en panter nede i sitt venstre hjørne.

Første omgang var prega av motvind for våres del, det var en vansklig gressmatte å spille fotball på. Men det hindret ikke oss å prøve å få igang fotballspill langst bakken.
Nesodden gikk opp i ledelsen 1-0 etter rundt 35minutt, etter ett langt framspill over forsvaret til skarbøvik, som da endte med en lobb over per espen som var sjanseløs.
I slutten av omgangen gikk Johan ned i felten, dommeren dømte straffe, det var ingenting å si på det.
Kenneth tar straffen, sender keeper feil vei og setter ballen kontant i mål. 1-1.

2 omgang starter for våres del vansklig, lang ball opp i bakrom (kan diskuteres om offside, men det blei alikevel ikke blåst for) 2-1 til nesodden.
Vi slutter ikke å prøve. vi har banespillet, spiller mye på bakken, kommer til mange brukbare muligheter. Daniel gjerde går ned i feltet, dommeren blåser nok en straffe.
Kenneth tar den nok en gang, sender den i samme hjørnet som keeperen går, men har ingen mulighet til å ta den.
Rundt 72 minutt, treffer ballen en Nesodden spiller i handa, dommeren blåser straffe etter mange protester fra nesodden spillerne. Handen var ikke i en naturlig stilling, men kan diskuteres om det var en rett avgjørelse, men blåst er blåst.
Kenneth skyter, keeperen er etter den nok en gang, men kenneth er en sikker straffeskyter. INGEN TVIL OM DET stilling er 2-3 favør skarbøvik.
Nesodden prøver å jage utlingning me masse lange baller framover, skaper lite.
Menst vi prøver å jage 4-2 målet, spiller kjapt i lengderettning, for mange sjanser som en god Nesodden keeper klarer å hindre oss i å få.

Første seieren er endelig i boks, vi får en ny mulighet neste helg når Førde kommer på siffen.
Vi får håpe vi får se ett nytt SIF lag hjemme, en det vi har vist til nå.