lørdag 11. mai 2013

1-3 TAP FOR FØRDE.

Det var ikke som vi håpet i denne kampen, vi hadde ett lite overtak i første omgang uten å skape det heilt store.
Det tok 24minutter før vi kom under 0-1, etter kamt forsvarspill, fikk spissen til førde lett ta ned ballen som kom over forsvaret, å legge den enkelt i mål bak Per Espen Thorsen.
Andre omgang startet mye bedre, vi prøvde å presse på for å få utligning, men skapte ikke heilt dem store sjansene, selv om vi hadde masse ball.
Etter ett skudd fra Joakim Melingen, som keeper ga en dårlig retur, var vår mann Didrik Fløtre på rett plass til rett tid og satt inn 1-1 målet etter 78minutter.
Vi fortsatte å kjøre kampen for å vinne den, men etter 89 minutter, kommer kom førde på kontring som de satte inn sitt leder mål.
Vi sender alle fram for å redusere, men blir nok en gang straffa, 3-1 etter 92min.

Vi føler oss snytt for poeng i denne kampen, men sånn er fotball. den er ikke alltid rettferdig.