torsdag 11. april 2013

FØR KAMPEN LØRDAG 13/4 – 13 SKARBØVIK IF VS. DRØBAK/FROGN

Da er endelig tiden kommet! Selv om Siffen i skrivende stund fortsatt har en hvit ramme av snø rundt seg, er seriestarten rett rundt hjørnet. Første spark på ballen i årets 2. div. avd. 1 for vår del, skjer førstkommende lørdag kl. 16.00 på ærverdige Siffen.



Ser vi tilbake på vinteren vi har lagt bak oss, har denne vært fylt av stort sett gode treningsøkter. De mindre gode øktene slipper vi heller ikke unna. En del sykdom og skader må kanskje ta størstedelen av skylden for dette. Men hvilke lag rammes ikke av slikt? Til tross for dette, er heldigvis antallet gode økter i betydelig flertalltall, noe som har resultert i et godt fundament. Vi har blitt bedre spillere, og kanskje viktigst av alt; vi har forhåpentligvis blitt et bedre lag i løpet av mørketiden.
Til tross for at vinteren har vært preget av mye snøfall og lave temperaturer, opplevde vi likevel litt varme da vi dro på treningsleir til Tyrkia, uken før påske. Samholdet blant gutta stod som hovedprioritet på denne turen. Erfaringsmessig vil også dette bære frukter utover i en lang sesong. Som et nyopprykket lag i årets 2. divisjon, er det klart vi tidvis vil møte motgang. Forhåpentligvis vil samholdet i laget da sørge for at de mindre gode periodene blir så korte som overhodet mulig. Vi må enkelt og greit vise karakter!
Treningskampene vi har spilt har også vært preget av både vær, sykdom og skader. Uansett har vi sparket godt fra oss, hvor en godkjent generalprøve borte mot Træff resulterte i 3 – 3, siste helgen i mars. For øvrig blir det også et trivelig gjensyn med Træff allerede torsdag 18/4, da vi skal møte Molde – laget 1. runde i NM. De er dermed første hinder på veien mot Ullevaal Stadion i november.
I uken som har passert har treningene vært lystbetonte. Det har vært mye spill, fint vær og fotballbein som bare blir lettere. En lang vinter skal kulminere i hurtige bein og raskt spill på lørdag. Treningsuken har vist at alle er lystne på å kjempe om poeng!
Vi håper at du og dine vil ta turen ut på Siffen nå på lørdag kl. 16.00 for å støtte SIF – gutta når kampen om årets første poeng skal deles ut! Vi håper alle poengene blir værende igjen i Skarbøvika når dommeren blåser av kampen!
HEIA SKAAARB’VIK!
PS! Har du husket å kjøpe sesongkort i år til KUN kr. 400 ,- ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar